Despre noi

Cine suntem?


Suntem un atelier de jucarii din Sudul Romaniei care a luat nastere printr-un proiect finantat cu fonduri europene. In urma cu ceva timp, ne-am dat seama ca vrem sa realizam ceva cu adevarat special care sa ne permita sa aducem un plus de creativitate si valoare in lumea copiilor si a „celor mari” asa ca am ales domeniul jucariilor HANDMADE,un domeniu de altfel foarte atractiv si dinamic.


Cu totii stim ca dezvoltarea copiilor se face pe parcurs si evident prin intermediul jocurilor si jucariilor care au un rol deosebit de important in dezvoltarea sanatoasa a copiilor ajutandu-i sa-si dezvolte imaginatia, gandirea si creativitatea.

De aceea noi consideram că „Jucariile Mosului” nu trebuie să lipsească din viața copiilor noștri. Noi am creat acest site tocmai pentru a veni in ajutorul dumneavoastră ajutandu-va sa alegeti din produsele create si realizate de noi, oferindu-va o multime de jucării de calitate, jucarii personalizate, unice realizate la comanda în functie de dorințele dumneavoastră.

Ne bucurăm că ați ales să ne cunoașteți și site-ul Jucăriile Moșului vă stă la dispoziție oricand.

Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detaliiVedeti mai multe imagini la pagina "Galerie foto"